Despre noi

Muzica începe ca o limbă străină necunoscută, se transformă în dialog prin exercițiu, iar la final devine un monolog muzical pe care îl creezi de fiecare dată când atingi instrumentul ales.
music4all DespreNoi2
LA ȘCOALA DE MUZICĂ MUSIC4ALL

îți oferim mediul perfect care te încurajează să devii
independent în limbajul muzical și artistic.

Suntem una dintre cele mai mari instituții de învățământ non-formal din domeniul artelor.

IMG 3211B
music4all DespreNoi3
De-a lungul anilor Music4All s-a transformat dintr-un proiect de suflet dedicat promovării artei într-o comunitate de adulți și copii care își descoperă abilități noi, sensbilități ascunse și bucuria interpretării pieselor clasice și nu numai.

Valori

Despre music4all1

ne iubim elevii și încurajăm descoperirea muzicii la orice vârstă. Știm cât de importantă este aceasta în dezvoltarea celor mici și în crearea unei înțelegeri mai profunde asupra lumii în care trăim.

Despre music4all2

de la micuți care ating pentru prima oară instrumentul ce le va defini evoluția la adulți care își descoperă talente ascunse, totul se bazează pe entuziasmul descoperirii și pe exersarea de plăcere a talentului muzical scos la lumină.

Despre music4all RO

echipa noastră este formată exclusiv din studenți, absolvenți și profesori de Conservator. Aceștia creează astfel planuri educaționale bazate pe studiul partiturilor, aprofundarea tehnicilor și pe asumarea corectă a întregului proces educațional.

Despre music4all4

un cursant este unic și are propriul mod de învățare. Astfel fiecare lecție Music4All se bazează pe nevoile elevului, pe modul său de exersare, pe apetențele sale artistice și pe programul acestuia. Scopul nostru este a crea cea mai bună experiență destinată apropierii de lumea artelor.

LUMEA MUSIC4ALL

Îți oferim o atmosferă caldă, relaxantă, prietenoasă, în care imaginația artiștilor nu are limite. Fiecare colțișor este o celebrare a artei în toate formele sale.

ATMOSFERA ARTISTICĂ

este completată de cele mai noi dotări și echipamente
care permit studiul la cele mai înalte standarde.
Zece
săli de curs
Sală
de spectacole
Studio
de înregistrări

CUM SĂ ÎȚI ALEGI CURSURILE MUSIC4ALL?

Simți că tu sau micuțul tău aveți o înclinare spre muzică dar nu știi exact ce vi se potrivește?

Atunci te invităm la o ședință gratuită de consultanță.

Vei discuta cu experții Music4All, iar aceștia te vor ajuta să alegi cursul sau cursurile în care îți vei putea exprima cel mai bine talentul și pasiunea.

Up

Muzica începe ca o limbă străină necunoscută, se transformă în dialog prin exercițiu, iar la final devine un monolog muzical pe care îl creezi de fiecare dată când atingi instrumentul ales.

M U S I C 4 A L L