TABERE DE ARTA, DANS SI MUZICA

Seria I            30 Iulie  – 5 august

Seria a II-a      6 August -12 august

Hotel Floris ***  –  CHEIA, judetul Prahova

 

 

Iti place muzica? Chitara, tobe, vioara, canto si alte instrumente?

Esti incepător?   Esti avansat? Vrei performanta? Ai ocazia de a studia muzica alaturi de profesori-artisti cu experienta scenica! Te asteptam sa te transpui in personajul muzical preferat sau sa faci parte din trupa visata, sa te lasi purtat de ritmuri fascinante si impreuna sa gasim noi metode de comunicare.

Iti place arta? Iti place teatrul?

Chiar daca nu ai studiat niciodată desenul, pictura, teatrul, în tabără ai ocazia să înveți  tot ce trebuie pentru ca la final să poți picta, desena sau confectiona cel putin o papusa !

Iti place dansul?

Chiar daca nu stii pasii sau esti doar timid iar la petreceri stai retras, in tabara vei invata cum sa depasesti aceste lucruri si sa devii din privitor un dansator.

 Pentru ca distractia sa fie si mai mare, sunt bineveniti si prietenii sau colegii vostri chiar daca nu sunt cursantii scolii noastre.

Scoala de arte frumoase MUSIC 4 ALL organizeaza doua tabere pentru copii si tineri in perioada vacantei de vara. Astfel se vor putea inscrie pana la 50 participanti, taberele desfasurandu-se in doua serii pe parcursul a 6 zile, 5 nopti, in urmatoarele perioade: 30 iulie – 5 august 2017 si 6 august – 12 august. Copiii si tinerii vor avea ocazia sa parcurga minunata lume a muzicii impreuna cu profesorii nostri, calatorind in timp prin toate genurile muzicale, vor invata sa danseze, deseneze, sa confectioneze papusi si multe altele.

Programul taberei cuprinde: ateliere muzicale, cultura si teorie muzicala, ateliere de creatie, desen, pictura, teatru, dar si activitati recreative (film, jocuri, console Xbox si PS3, etc.), drumetii, picnic, foc de tabara si multa distractie.

Taxa de participare este de: 960 Lei /  persoana / 6 zile / 5 nopti (cursuri, cazare si masa)

Taxa transport dus-intors: 150 Lei/ persoana

Data limita pentru inscrieri :  20 iulie 2017 seria I, 25 iulie 2017 seria a II-a

Inscrieri si informatii:

  • la sediul scolii din Strada Drumul Sarii, nr.31
  • la telefon :  249.540, 0722.252.181
  • prin e-mail : music4allschool@gmail.com

*Nota – Pentru parintii care doresc sa petreaca cateva zile alaturi de copiii aflati in tabara, se ofera reducere 10% (fata de pretul afisat la receptie) pentru cazare cu mic dejun inclus, iar in ceea ce priveste servirea mesei, o pot f
ace a-la-carte conform meniului restaurantului sau pot servi acelasi meniu ca si copiii (dar portii de adulti), iar costurile vor fi 40 lei pentru pranz si 45 lei pentru cina.